Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Új székhelyszolgáltatási elem: KOCKERD opció - felár nélkül
2012.11.13 17:43:52


székhelyszolgáltatás KOCKERD-opció...Sajnos sok székhelyszolgáltató elég trehány módon kezeli az ügyfelek leveleit. Ez annyit jelent, hogy vagy a rossz belső nyilvántartások miatt át sem veszik a leveleket, vagy pedig átvétel után az ügyfélhez a levél egyáltalán el sem jut, esetleg csúszva jut csak el. Ez a Gross Székhelyszolgáltató KFT-nél példásan működik, tehát minden levél érkezéséről minden ügyfelünk aznap értesül. Ez alól nincs kivétel, nem is lehet kivétel. Ez vonatkozik a vidéki, iparűzési adó-mentes székhelyszolgáltatásunkra is. Nagyon sok gondot okoz az ügyfeleknek az un. KOCKERD-kérdőív. Már a kitöltése sem egyszerű. A Gross Székhelyszolgáltató Kft minden ügyfelének még aznap küldött eddig is értesítést a megérkezett KOCKERD-kérdőívről e-mailben. Ez a kérdőív kiemelten fontos a NAV-tól érkező küldemények között, hisz vissza-nem küldésének szankciója a legaránytalanabb, ami azonnali adószámtörlést von maga után, igaz 2013. január 1-től először a NAV bírságol csak, utána törlik a cég adószámát. Sok ügyfél az e-mailjeit ritkán olvassa, sokan hetente csak egyszer. Mivel a KOCKERD visszaküldési határideje 10 nap, ezért a Gross Székhelyszolgáltató KFT 2012. december 1-től minden ügyfelét közvetlenül értesíti még aznap a beérkezett KOCKERD-kérdőívről telefonon, és soron kívül - nem várva meg a hó végi postázást - postázza is kedves Ügyfeleinek azt. Ugyan van lehetőség immáron az elektronikus KOCKERD beküldésére, mégis ha az papír alapon megvan, és megkaptuk, miért ne továbbítsuk azt, sok ügyfél, könyvelő még mindig jobban szereti a papír formát az elektronikus változathoz képest. Az azonnali telefonos értesítés előnyét nem kell ecsetelni. Ezen plusz szolgáltatásunkért, az alap székhelyszolgáltatási díj megfizetési mellett nem számolunk fel semmit sem, cégünk annak költségeit átvállalja, nem hárítja tovább. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink  mindig, minden helyzetben gyorsan, azonnal reagálni tudjanak a külső impulzusokra, fontos számunkra az, hogy ügyfeleink adóhatósági kapcsolata a lehető legkorrektebb legyen. Szolgáltatásainkat ezen felül a jövőben tovább szeretnénk bővíteni, erről természetesen itt is beszámolunk.  

Gálusz Gábor ügyvezető

székhelyszolgáltatás

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....