Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Iparűzési adó: magasabb terhek 2013-tól
2012.10.21 11:11:54


A változás röviden annyit jelent, hogy a cégek az árbevételükből nem vonhatják le teljes egészében az eladott áruk beszerzési értékét (ELABE), azt maximum csak 80%-ig tehetik meg. Ez főleg éppen ezért azokat a vállalkozásokat érinti, amelyek változatlan formában értékesítik a termékeiket, tehát jellemzően a kereskedő-nagykereső cégeket. A törvény szövege még pontosan nem ismert, pontosabbat annak megjelenése után lehet mondani. Most minden eddiginél jobban megéri igénybe venni cégünk iparűzés adó-mentes helyen kínált székhelyszolgáltatását, persze azt nem árt elfelejteni, hogy ahol telephely, fióktelep van ott kötelező megosztani az iparűzési adót.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50.sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....