Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás: tévhitek
2011.7.17 10:11:47


A NAV általában a társasági székhelyen szokta megtartani az adóellenőrzéseket, mi ilyen esetben ingyen - külön díjazás nélkül -biztosítjuk a 115 m2-es üzletünket a revízióhoz. Az Adóhivatal hozzáállása nagyon pozitív. Őket nem a cég székhelye érdekli, hanem a cég működése, az , hogy a cég betartja-e a jogszabályokat, elkészíti-e a szükséges iratokat, szabályzatokat, szabályosan nyútja-e be a bevallásokat, szabályosak adózik-e. Eddig a székhelyszolgáltatás PTK-n alapuló intézményéből kifolyólag egy ügyfelet sem ért hátrány. Az Adóhivatal szempontjából még előnyös is lehet, és előnyös is a székhelyszolgáltatónál lévő cég ténye, hisz az ajánlott levelek ilyenkor (ügyfél engedélye szerint) azonnal átvételre kerülnek, nincs olyan, hogy visszamegy a hatósághoz az, és nem lehet megtartani az ellenőrzést. A különböző törvényi határidők is előbb beállnak. Ez mellett nem elhanyagolható szempont, hogy a székhelyszolgáltató tapasztalatánál fogva próbálja az ügyfelet ellátni olyan jellegű információkkal, amely megkönnyíti az együttműködést a NAV-al. Az se mindegy, hogy egy vállalkozó a lakásában találkozik életében először egy revizorral, vagy pedig egy olyan helyen, ahol a NAV munkatársai már ismerős-együttműködő partnerként tartják meg az esetleges ellenőrzést.

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....