Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás - szerződéskötés saját ügyvédje előtt...
2015.5.25 14:10:29


székhelyszolgáltatás szerződéskötése bárhol, bármelyik ügyvédnél 2015-benSzékhelyszolgáltatásra vonatkozó szerződését megkötheti már nem csak közvetlenül irodáinkban, hanem bárhol, bármikor saját ügyvédjénél is. Így az adott cégügyletet, az Önt, és vállalkozását behatóan ismerő ismerős ügyvédje is el tudja végezni. Szerződéskötés miatt így már nem kell meglátogatnia irodáinkat, hanem az adott cégalapítással, cégmódosítással, azaz az összes cégirat aláírásával együtt az megtörténhet bejáratott  ügyvédjén keresztül. Ha úgy tetszik, akár az ország több ezer pontján tud szerződni velünk, bármelyik  ismerős ügyvédnél!

Az ajánlat mindegyik székhelyszolgáltatásunkra érvényes, így érvényes a budapesti székhelyekre, illetve az újlengyeli, iparűzési adó mentes székhelyszerződéskötésekre is. A saját ügyvédje előtti szerződéskötés nem érinti a kedvezményeket, így ugyanúgy jogosult lesz:

 - a számlázórendszerre, jogosult lesz

- bélyegzőre, és a nem rég bevezetésre került

- ajándék hónap (+1 hónap) kedvezményre is

Ne feledje, a topcegalapitas.hu-nál azért dolgozunk, hogy Ön hétről-hétre mindig a piacon a legjobb, legolcsóbb szolgáltatásokkal tudjuk meglepni, a lehető legkényelmesebb módon.

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, cégügyletek, könyvelés, telefon: 06 1 235 0566

 

Központi cégalapítás, székhelyszolgáltatás, cégmódosítás irodánk a 1027 Budapest, Bem rakpart 50. sz. alatt

 


 

  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....