Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás menete 2015-ben
2015.3.12 15:29:35


Székhelyszolgáltatás menete 2015-benTöbb féleképpen köthet szerződést cégünkkel székhelyszolgálatra vonatkozóan.

Kérdésként szokott ilyenkor felmerülni, hogy szeretne-e jogi munkát vagy sem. Ha van megbízható, olyan ügyvédje akivel pl. régóta együtt dolgoznak, és mellette dönt, sem probléma, hisz székhelyszolgáltatásra így is tud velünk szerződni. Ilyen esetben mégcsak személyesen sem kell megjelennie irodánk valamelyikében.  Viszont minden esetben feltétele a székhelyszolgáltatás igénybevételének  2015-ben is, hogy telefonon felvegye velünk a kapcsolatot. Az adatok átküldése cégünk részére történhet pl. emailben is, ilyenkor szükség van pl. a szerződő felek azonosító okmányainak másolataira is. Ha nem kér jogi munkát akkor az egész folyamat le tud zajlani postán, illetve interneten keresztül, tehát székhelyszolgáltatás igénybevételének nem feltétele a személyes megjelenés.

Amennyiben nincs ügyvédje, szívesen biztosítunk Önnek - mégpedig díjmentesen, ami annyit jelent hogy legyen az akár székhelyszolgáltatás igénybevétele cégalapításkor, vagy cégmódosításkor, nem kell fizetnie ügyvédi munkadíjat. Az eljáró ügyvéd, ügyvédjelölt pedig biztos lehet abban, hogy mivel sok ügyet kezelt már biztosan megáll a lábán, és rutinos cégügyekben. Székhelyszolgáltatás ingyen ügyvédi munkával (cégalapítás vagy cégmódosítás esetén) történő igénybevételéhez viszont mindig feltétel a személyes megjelenés, és ez minden cégtulajdonosra, cégvezetőre értendő. Enélkül törvénytelen lenne az egész ügylet.


 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt található, ha épp erre jár, várjuk egy kávéra.

 


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....