Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Illeték és közzétételi díjtérítés székhelyváltáshoz...
2015.2.7 9:02:40


székhelyáthelyezés esetén illeték és közzétételi díjtérítés - Újlengyeli székhelyszolgáltatás igénybevételekor...2015. február 1-én megszűnik a pándon nyújtott székhelyszolgáltatás. Az ügy előzménye, hogy a Pánd Község Önkormányzatának képviselőtestülete 2013. év végén úgy határozott, hogy bevezeti Pándon az iparűzési adót 2014-től kezdve, így azok az ügyfelek, akik korábban itt vettek igénybe székhelyszolgálatot, azzal szembesültek, hogy 2014-től - igaz kedvezményes - iparűzési adót kell fizetniük. Akkor a Gross cégcsoport felajánlotta azt minden kedves ügyfelének, hogy továbbra is tudja biztosítani az iparűzési adó mentes székhelyszolgáltatást és székhelyet, de már Újlengyelben. Minden ügyfél megkapta az átvitel lehetőségét megfejelve részünkről egy ingyenes ügyvédi munkadíj ajánlattal is, tehát akik azt választották, hogy Újlengyelbe helyezik cégük székhelyét cégünkön belül, akkor az ügyvédi munkadíj teljesen ingyenes volt, lehetett egyébként más cégmódosítási igényt is beállítani, nem kellett többet fizetni.

A még Pándon "ragadt" ügyfeleinknek most felajánljuk azt, hogy nem csak az ügyvédi munkadíjat, de az illetéket és a közzétételi díjat is fizetjük a székhelyüket Újlengyelbe áttelepítő társaságoknak! Ehhez nem kell egy éves iparűzési adó mentes székhelyszolgáltatást rendezni. Munkatársaink minden érintett céget megkeresnek. Pándon 2015. március 1-e után egyetlen társaság levelei sem kerülnek átvételre. 

Társaságunk által felajánlott ingyen ügyvédi munka magában foglalhat bármilyen cégmódosítást, tehát akár pl. ügyvezetőcserét, vagy akár üzletrész átruházást is.

Amennyiben az ön székhelyszolgáltatása Pándon van a Rákóczi u. 1/A-ban társaságunknál, kérem hívja munkaidőben a 06 30 386 2070-es vagy a 06 1 235 0566-os telefonszámot. Várjuk hívását. Gross - székhelyben is az élen!


 

Céges ügyei velünk teljes lefedettséget élvez, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt található, ha erre jár jöjjön be egy kávéra.


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....