Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás és levélátvétel...
2015.2.6 14:49:41


levélátvétel székhelyszolgáltatás esetén biztosítva van 2015-ben is!Cége jogszerű működésének feltételének egy eleme a székhelyének jogszerű működése. Ennek biztosítáka lehet a székhelyszolgáltatás intézménye.

Mit is jelent mindez? Cégének székhelyén az érkező postai küldeményeket át kell tudnie venni. Nem jogi feltétel, hogy a székhelyen tartózkodjon a társaság valamelyik tagja, ügyvezetője, vezető tisztségviselője folyamatosan, azonban az feltétel, hogy az esetleges postai köldeményeket, kiemelten a NAV, cégbírósági, egy hatósági iratokat át kell tudni venni. Ez lehet akár egy meghatalmazott is. Amennyiben egy postai levél visszamegy, pl. egy NAV-os levél, akkor követkeménye lehet adószámfelfüggesztés, és végül adószámtörlés is, akár visszaállíthatatlanul. Utóbbi akár a cég "életébe" is kerülhet. Kiemeleten fontos az is, hogy az egyes postai küldemlények mikor  kerülnek átvételre, ugyanis sok hatóság, kimondhatjuk, hogy: általában a postai átvételtől datál különböző kötelezettségeket. A levelek nem átvétele esetenként százezrektől, akár tízmilliókig rúgó pénzügyi veszteséget okozhat a társaságnak.

 


 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás ügyében várjuk ügyfeleinket, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....