Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás adóügyi segítséggel....
2015.2.3 17:17:32


új kiegészítő szolgáltatás székhelyszolgáltatás mellé a Gross cégcsoportnál...2015. február 15-től új szolgáltatással bővül a székhelyszolgáltatás repertoárja a Gross cégcsoportnál. Korábban már bevezettük a Kockerd-opciót, amelynek a lényege annyi, hogy ha az ügyfél cégének KOCKERD-kérdőíve érkezik, akkor értesítjük azonnal telefonon, felhívjuk a figyelmét ennek fontosságára, aznap postázzuk duplán, egyszer sima levélként, egyszer pedig ajánlottként. Ha  nem tartózkodik otthon a kézbesítés pillanatában, akkor is megtalálja a postaládájában a kérdőívre vonatkozó végzést, a postán pedig ha van ideje átveheti ennek eredeti példányát az ajánlott szelvény révén. Az irat elektronikusan archivált változatát pedig küldjük az ügyfélnek e-mailben csatolmányként. Mionden ügyfelet az első értesítéstől számított 48 órán belül (munkanap) ismét telefonon felhívunk, és rákérdezünk, hogy megkapta-e az általunk kézbesített postai KOCKERD küldeményt, tesszük mindezt mindaddig, amíg kezéhez nem kapja ezt a nagyon fontos szankciókat következményként maga utá vonható küldeményt. Ez a Gross székhelyszolgáltatás.

Új kiegészítő szolgáltatásunkról nagy vonalakban.

Amennyiben az ügyfélnek adószám felfüggesztésről vagy adószámtörlésről valamilyen NAV-os végzése érkezik, azt az ezzel foglalkozó illetékes ügyintéző másolatként megkapja, aki külön értesíti erről telefonon, és felajánlja segítségét. Akár a könyvelőjével együtt összedolgozva is orvosolhatjuk az esetleges problémát, már ha az orvosolható. 

Az új kiegészítő szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelet nem hagyjuk egyedül a problémájával, de itt nem csak erről van szó. Sok olyan ügyfél van, aki nem is tekint problémaként egy-egy ilyen adószámmal kapcsolatos levélre, és később hetek, hónapok múlva jön rá arra, hogy a cége működése gyakorlatilag akár teljesen el is lehetetlenült - csak azért, mert nem foglalkozott azzal a levéllel, amit mi megküldtünk neki. Mivel nagyon sok cégügy átfut a  kezünkön, és nap, mint nap oldunk meg adószámfelfüggesztéses, adószámtörléses problémákat, ezért nem nézhetjük tétlenül, ha székhelyszolgáltatás keretében nálunk lévő ügyfeleinknek hasonló ügyből kifolyólag problémája származik. Sokszor ezek nem bonyolult ügyek, sokszor adminisztratívan helyre lehet hozni a jogszerűtlen állapotot. Az is előfordulhat, hogy egy-egy ügyet ingyen, tehát térítésmentesen - főleg a székhellyel összefüggő adóügyeket - oldunk meg. A Gross cégcsoport mindent elkövet annak érdekében, hogy ügyfeleink minél zavartalanabbul, és könnyebben végezhesség nap mint  nap az üzleti teendőiket. 


 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás ügyében várjuk leendő ügyfeleinket, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....