Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
KOCKERD-opció 2015-ben is székhelyszolgáltatás mellé ingyen...
2015.1.26 10:42:08


Kockerd-kérdőívhez kockerd-opció 2015-ben!A Kockerd-opció egy kiegészítő szolgáltatásunk székhelyszolgáltatás mellé. Mit is jelent ez?

Egy következő cikkben fogunk foglalkozni a KOCKERD-kérdőívvel, jelen bejegyzés csak a KORCKERD-opciót mutatja be. 

A KOCKERD opció lényege, hogy azonnali jelzést küld a szokásostól eltérően több és biztonságosabb csatornán az ügyfélnek arról, hogy KOCKERD-kérdőíve érkezett.

Mivel kap többet a székhelyszolgáltatást rendelő ügyfél a KOCKERD-opció révén?

A szokásos archiváláson, és elektronikus értesítésen és dokumentumküldésen kívül, az alábbiakat:

- azonnali telefonos értesítés a KOCKERD-kérdőív érkezéséről, felvilágosítás, hogy mire kell figyelni, mit is jelent mindez

- azonnali ingyenes postázás, biztonság kedvéért, két féle postai csatornán, egyrészről: a., normál postai levélben, b., ajánlott levélben is.

A két postai csatorna előnye, hogy "ajánlott" egyrészről, de ha csak ajánlott küldemény kerülne kikézbesítésre, akkor ha az ügyfél nincs otthon csak csúszva tudná megkapni a levelet, így normál postaládás kézbesítés is törtéik, hogy minél gyorsabban ki tudja tölteni és visszaküldeni a KOCKERD-kérdőívet. Az ajánlott küldés miatt pedig van nyoma a küldésnek így biztonságos, ez a mód ki is küszöböli a jogvitákat.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a KOCKERD-kérdőív nem fogadásának, illetve vissza nem küldésének vissza nem állítható adószámtörlés lehet a vége, amit a NAV szigorúan be is tart, következménye pedig az, hogy a cég el lesz tiltva a működéstől, és végérvényesen törlik a cégjegyzékből. A cég vezető tisztségviselőit, és többségi tulajdonosát pedig 5 évre eltiltják hasonló pozíció betöltésétől. Ezért ér aranyat a KOCKERD-opció, nálunk a Gross cégcsoportnál gondoltunk erre, és mindezt minden székhelyszolgáltatásra szerződő ügyfél 2015-ben ingyen megkaphatja. Tudja a szlogent: "Önökkkel, Önökért, elsőként."


 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás könnyen és gyorsan, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....