Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás ügyvéddel az egész országban
2014.12.15 15:02:42


Székhelyszolgáltatás országosan megbízható ügyvéddel

Székhelyszolgáltatásunk mostantól bárhonnan elérhető az országban! Nem kell Budapestre utaznia, ha cégalapítás vagy cégmódosítás során székhelyszolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, hiszen ügyvédpartnereink által budapesti vagy az IPA mentes újlengyeli székhelyszolgáltatásunk is kedvező árakon elérhető az ország bármely településéről, megbízható, korrekt ügyvédekkel.  Székhelyszolgáltatásunk Budapesten a VI. kerületben és a II. kerületben elérhető. Szolgáltatásunk keretében teljeskörű adminisztrációt végzünk a cége leveleit illetően, így tehát az első kézbesítés alkalmával átveszzük azokat, a levelek tartalmát beszkenneljük majd elektronikusan továbbítjuk Önnek. Ezt követően havi rendszerességgel kipostázzuk az összegyűlt leveleket egy Ön által megadott postacímre, de szemlyesen is átveheti őket irodánkban. A cégtábla kihelyezését mi vállaljuk és havonta egy-két alkalommal díjmentesen tárgyalóként is igénybe veheti irodánkat. Mindezt a legkedvezőbb árakon, mostantól vidéki ügyintézéssel is! Így Önhöz a legközelebbi ügyvédünk áll készségesen segítségére a jogi munka lebonyolításában és a székhelyszolgáltatás megrendelésében és igénybevételében is. Időpontegyeztetés végett kérem mielőbb hívja a 06 1 235 05 65 -ös telefonszámot!


 

 

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás, központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....