Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatás 0 Ft - ingyen székhelyszolgáltatás mától a Gross Irodaház Kft-nél
2014.7.1 4:35:57


INGYEN székhelyszolgáltatás csomag... 2014. július 1-től...2014. július 1-től a Gross Irodaház Kft. elindította INGYEN székhelyszolgáltatás csomagját. Ennek keretében Ön egyetlen forint kifizetése nélkül, tehát INGYEN tud tőlünk székhelyszolgáltatást igénybe venni. Tényleg ingyen van a székhelyszolgáltatás? - merülhet fel Önben, tényleg semmit sem kell fizetnem érte? Ez hogy lehet - kérdezheti? Igen, tényleg ingyen van, tényleg semmit sem kell érte fizetnie. Úgy kötünk Önnel szerződést, úgy adunk hozzájáruló nyilatkozatot, hogy egyetlen forintot sem kell ezért fizetnie. Ezért pedig ugyanabban a kényelemben részesülhet, mint az emberek, akik ezért a szolgáltatásért máshol pénzt fizetnek. Mennyivel "butább" ez a szolgáltatás? Semmivel sem butább, semmivel sem tud kevesebbet, mint a többi csomagajánlatunk. Gyakorlatilag minden olyan elemet tartalmaz, mint a többi ajánlatunk, már ami a székhelyszolgáltatás illeti. Így a székhelyszolgáltatás keretei között:

  • kitesszük a cégtáblára a nevét
  • átvesszük leveleit
  • kibontjuk leveleit
  • szkenneljük azokat
  • továbbítjuk elektronikusan
  • továbbítjuk postai úton
  • használhatja a székhelyének otthont adó ingatlant
  • ezt megteheti nyilván NAV ellenőzéskor is
  • segítünk KOCKERD kérdőív kitöltsében is

Ha nem elégedett a szolgáltatásunkkal, vagy egyszerűen csak el akarja vinni székhelyét, mert cége bérbe vett egy ingatlant, és titkárnője is van fél év alatt, akkor pedig tetorzió mentesen, bármikor elviheti azt tőlünk, azt még csak jeleznie sem kell, a szerződésünk fél év elteltével, ha nem hosszabbít,  automatikusan megszűnik. Ugye mennyire kedvező? Tud ennél jobbat? Ha igen, hívjon, és mondja el nekünk! Adunk Önnek jobb ajánlatot, már ha létezik.

Ingyen székhelyszolgáltatás telefon: 06 (1) 235 0566 - hívjon, segítünk!

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....