Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
100 millió feletti adótartozók székhelyszolgáltatást nyújtó cégekre bontva......
2013.11.10 17:04:12


Néhány hete megérkezett a régóta várt 100 millió feletti NAV-os adóslista, melyet több nagy internetes portál már felületesen közölt, kihagyva az esetleges következtetéseket. Szembetűnő, hogy ezen a listán mennyi székhelyszolgáltatást nyújtó cég székhelycíme alatt futó vállalkozás található. Korábban már közreadtuk a nagy adótartozók székhelyszolgáltatókra lebontott listáját, most is ezt tesszük, a végeredmény megdöbbentő.

Az elemzés előtt, íme az aktuális székhelyszolgáltatók címeire lebontott nagy adóslista, a legnagyobb székhelyszolgáltatást végző három cég esetén a korábbi lista eredményeit is leközöljük piros színnel és halvány sárga színnel, a friss adatokat a kék oszlop szemlélteti:

székhelyszolgáltatást nyújtó cégek és legnagyobb adótartozók száma - forrás: NAV

A grafikonról leolvasható, hogy a Gross székhelyszolgáltatás  NAV-renoméja a legjobb, a legfrissebb adatok szerint csupán két adózó lépte túl a 100 milliós határt. Ehhez kísérő információként hozzá kell tenni, hogy a Gross Irodaház Kft. a székhelyszolgáltatási szerződések megkötésének darabszámában a második helyen áll Magyarországon, így még jobban kidomborodnak a különbségek, és nem arról van szó, hogy azért ilyen alacsony a nagy adótartozók száma, mert az általunk nyújtott székhelyszolgáltatás nem vonz senkit.

A negatív listát a Céghmester és a Logosz székhelyszolgáltatása vezeti. Ezen két cég esetében külön színnel jelöltük az előző 100 millió feletti adóslista adatait is. A Logosz (Stúdió, Elegant, - millió cég) esetében a növekedés a legerősebb, ők 46 %-al több 100 millió feletti adótartozót tartanak székhelyeiken, mint néhány hónappal korábban, ez a növekedés a Céghmesternél 15 %-os, a még ezt is megelőző időszakhoz képest a Logosz 133 %-os (!!!!!), a Céghmester pedig 100 %-os  növekedést produkált. A Gross székhelyszolgáltatás esetében ez a szám negatív, korábban öt ilyen 100 millió feletti 180 napos adótartozó volt megtalálható, melyből lett három, majd kettő, mi vagyunk az egyedüliek, akiknél ez az együttható csökkent, miközben a megkötött szerződéseink a piacon a legnagyobb mértékben növekedtek.

A Gross Irodaház Kft-nél figyelünk arra, hogy a velünk szerződött cégek a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, figyelünk arra, hogy székhelyszolgáltatásunk megfeleljen maximálisan a jogszabályok elvárásainak, szoktuk mondani: „még tanúként sem szeretnénk bemenni egy hivatalba sem” – még a gyanú árnyékát is el akarjuk hessegetni pozitív, NAV-konform hozzáállásunkkal. Igenis lehet tisztességesen székhelyszolgáltatást üzemeltetni, igenis lehet kontrollálni a szerződő cégeket, nálunk az első számú szempont – és ezt sokadszorra hangsúlyozzuk – a biztonság, a velünk szerződött cégek biztonsága. Milyen biztonságban vannak azok a cégek, akik olyan székhelyszolgáltatóval kötnek szerződést, mint a Logosz, aholis a 100 millió feletti adótartozók növekedése 133 %-os, ahol az első rendű szempont a minél több szerződéskötés, függetlenül attól, hogy az illető akarja-e fantomizálni a cégét vagy sem, a zavarosban viszi a cégét, esetlegesen adót csal vagy sem. Nyilván 100 millió feletti adótartozás esetében, ha egy székhelyszolgáltatóhoz viszik a céget, miközben cégátvétellel "átadják" azt egy befektető "üzletembernek", a NAV és rendőrség a legtöbb esetben eljárást indít, vagy fog indítani.

megbízható székhelyszolgáltatás a Gross Irodaház Kft-től, nem mindegy kikkel van egy helyen cége székhelye!

A Gross Irodaház Kft. nem köt kritikus, magas kockázatú ügyfelekkel szerződést, ezért minden velünk szerződő ügyfél nyugodtan alhat. Azok a cégek, akik olyan székhelyet nyújtó cégekkel szerződnek, amelyek néhány hónap alatt megduplázzák a  számillió forint feletti adótartozói szerződésállományukat nincsenek biztonságban, hisz a tömeges 100 millió forint feletti adótartozói szerződéskötés szúrja a NAV szemét, eddig majd' minden ilyen esetben előbb vagy utóbb büntetőeljárás indult, és elmarasztaló ítélettel a büntetőbíróság jogerősen kimondta ezen ügyletek jogszerűtlen voltát, a rosszhiszeműséget, a szerződést kötő feleket pedig elítélve hozzácsapva esetlegesen az ellenjegyző ügyvédet, aki futószalagon végezte ezt a tevékenységet.

A rosszhiszeműség-jóhiszeműség bináris kérdésére a pozitív NAV-kompatibilis választ a Gross Irodaház már kezdettől fogva alkalmazza, lehet szűrni, innéttől fogva egyetlen olyan székhelyszolgáltatást nyújtó cég sem hivatkozhat arra, hogy jóhiszeműen járt el a szerződéskötéskor, ahol akár 100 %-ot meghaladóan emelkedik a nagy adótartozók száma, akkor amikor máshol, körültekintően eljárva furcsamód csökken ezen ügyfelek száma.

Nem kifogásokat kell gyártani, és sokszor bűnözőkkel együttműködni néhány tízezer forintért, eladva ezzel a többi ügyfelünk NAV-renoméját, mint Júdás Krisztust.  Nézzük meg a számokat, amelyek a NAV asztalán önmagukért beszélnek.

A végére pedig érdekességként: átlagosan a 100 millió feletti adótartozók esetében 200 milliós adótartozással számolva (a konkrét adótartozás összege nem publikus, ezért becslünk) - a Logosz 14 milliárd forint adótartozással rendelkező nagy adótartozót fogadott be, a Céghmester pedig 16.4 milliárdot, néhány hónap alatt a Logosz 4.4 milliárddal növelte, a Céghmester pedig 2.2 milliárddal. Mindezt tették néhány tízezer forintért. Ez eredmény és növekedés a javából.

"Gross székhelyszolgáltatás - biztonságban, jogszerűségben az élen".  

 

>>> SZÉKHELYSZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE >>>

 

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....