Cégalapítás 2015, cégmódosítás 2015, kft alapítás 2015, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapest hírek.
Székhelyszolgáltatók NAV renoméja II.
2013.9.8 8:19:40


Idén nyáron kezdtük el - ez a második - közzétenni a hazai székhelyszolgáltatást nyújtó cégekre lebontott 180 napot meghaladó 100 millió forint feletti adótartozással rendelkező adótartozók statisztikáját, és grafikonját. A cikkünk nagy sikert aratott, sok kedvező visszajelzést kaptunk, ezért folytatjuk, és a jövőben rendszeresen közzétesszük ezeket a sokak számára inkább terhelőnek tartott - mindenesetre feletébb objektív - listánkat. A lista alapja a http://nav.gov.hu weboldalon közzétett adóslista - amely bárki számára ingyen, bármikor elérhető - feltételezve, hogy van számítógépe és élő internetkapcsolata. Az új lista sok meglepetést számunkra nem tartogatott, a Gross Irodaház Kft. hozta a folyamatos tiszta, fehér, jogkövető székhelyszolgáltató, virtuális iroda fenntartó formáját. A konkurens cégeken nem lepődtünk meg. Az elemzés előtt íme a grafikon:

 

Székhelyszolgáltatók 100 millió feletti adótartozók szerinti bontása - forrás NAV...

 

A grafikonról világosan leolvasható, hogy a Gross Irodaház Kft. ügyfelei közül került ki messze a legkevesebb 100 millió forint feletti - 180 napot meghaladó - adótartozással rendelkező cég. Az eredetileg piros - itt kicsit eltérő színárnyalat - a legutóbb júliusban közzétett állapotot tükrözi. Eszerint a lista szerint a legtöbb nagy adótartozónak a Céghmester nyújt székhelyet, mögötte egyre jobban jön fel a Logosz Studio. A vizsgálatunk tárgyát csak a legalább két helyen Budapesten székhelyet nyújtó cégek képezték. A Céghmester a júliusban vizsgálthoz képest 71.4 %-al nyújt több 100 millió feletti adótartozónak székhelyet most , a Logosz pedig 60 %-al. Mindkét cég vezeti nyilván a NAV-os belső nyilvántartásokat is. A cégjegyző.com stábja egy kicsit lemaradt tőlük 29.4 %-os nagy adótartozói növekedésével. A Gross Irodaház Kft. volt az egyedüli székhelyet szolgáltató vállalkozás, amely cég nem hogy nem növelte, és gyarapította a központi költségvetésnek legalább 100 millió forinttal tartozó ügyfeleinek számát, hanem csökkentette is, összesen háromra. Így messze a piacon egyedülálló módon nálunk a legjobb a NAV megítélése, mely nem véletlen. Cégünk különös figyelmet fordít arra, hogy ne bújtasson, illetve ne nyújtson segítő kezet százmilliókat eltűntető bűnözőknek, adócsalóknak, hamiskártyásoknak. Ez nem csak erkölcsi kérdés, hanem ügyfél-védelem is és saját céges védelem. Ismerjük az elmúlt hét nagy port felkavart eseményeit, amikoris a NAV és a rendőrség nagy számú erői összesen 320 helyen végeztek rajtaütést. A tisztességes, hosszú távra tervező ügyfeleknek stabil, nyugodt székhelyre van szükségük. Hogy biztosítható ez akkor, ha a székhelyszolgáltas színhelyén folyamatosak a razziák, ha a NAV adóslistáján adócsalók tömegei fedezhetőek fel?

Ki lehet szűrni az adócsalásra szakosodott vállalkozni másként akaró strómanokat, az őket kisérő jobban öltözött tanácsadókat. A mi esetünk a példa erre. Persze, akkor kevesebbet keresünk, de nyugodtabban alszunk. Ha mi nyugodtabban alszunk, akkor ügyfeleink is nyugodtabban nem csak alszanak, de kelnek.:)

Gálusz Gábor

Központi irodánk 1027 Budapest, Bem Rakpart 50. sz. alatt


 

  Cégalapítás, kft alapítás az oldal fő profilja és igyekszünk hatékony segítséget nyújtani a különböző más cégjogi eljárásokkal kapcsolatban is (cégmódosítás, átalakulás végelszámolás),számtalan opcionális szolgáltatás közül választhat: könyvelés és székhelyszolgáltatás. Székhelyszolgálat 0 Ft - cégalapítás 0 Ft, székhelyszolgálat INGYEN, székhelyszolgálat immáron három helyen: Pesten, Budán és iparűzési adó-mentes Újlengyelben Pest megyében az M5-ös mellett. Elérhetőségeinken kérhet időpontot konzultációra, illetve személyes bejelentkezésre is . Kérje szakembereink segítségét!

Tekintse meg hírportálunk főoldalát, magyarország leglátogatottabb cégalapítási és cégeljárási weblapját!

Cégalapítás, kft cég alapítása, cégalapítás olcsón, cégalapítás feltételei, cégalapítás menete        Cégmódosítás, cégmódosítás olcsón, cég módosítása ingyen, céges változtatások        Kft alapítás , kft alapítása 2014-ben is, kft alapítás feltétele, kft alapítás menete, ingyen kft alapítása ha székhelyet rendel...        Ingyen cégalapítás elérhető csomagban, cégalapítás ingyen        Könyvelés szakértőkkel és garanciával, könyv vezetés, bérszámfejtés        Székhely, székhely szolgáltatás, cég székhely igénylése. székhelyszolgálat iparűzési adó mentes helyen ....